Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Dodela nagrade “Najbolja medicinska sestra-tehničar za 2016.”

By Tina on May 17, 2016 in Uncategorized @sr, Vesti
0
1

12. maja 2016. godine, u Valjevu je održana Centralna proslava Dana medicinskih sestara i tehničara, u organizaciji UMSTBS-a.

Tom prilikom, uz prigodnu svečanu akademiju,predavanja, dodeljene su i nagrade za izuzetan doprinos MST iz čitave Srbije za 2016. godinu. Kolege i koleginice iz Regionalnog Centra Valjevo su bili odlični domaćini.

Sa IORS-a, kao kandidat za dodelu ovog prestižnog priznanja, nominovana je VMS Danica Pavlović. Sa još 9 koleginica i kolega iz različitih zdravstvenih centara Srbije, VMS Danica Pavlović je dobila odličje za Najbolju medicinsku sestru-tehničara Srbije za 2016. godinu.

VMS Danica Pavlović radi na IORS-u 20 godina. Nalazi se na poziciji Glavne MST Odeljenja za edukaciju i rehabilitaciju pri Slušbi za OPMI IORS-a.

U svom radu pokazala je izuzetno kvalitetan pristup prema pacijentima i članovima njihovih porodica, senzibilitet za edukaciju osoblja kao i pacijenata. Član je UMSTBS, EONS-a, raznih foruma za podršku pacijentima i članovima porodica obolelih od malignih bolesti, učesnik mnogih Simpozijuma i Kongresa MST u zemlji i inostranstvu, koordinator na IORS-u za edukaciju osoblja, član Kolegijuma glavnih MST IORS-a. Dodatno je angažovana pri UMSTBS kao sekretar Onkološke sekcije. Svojim uzornim radom, dodatnim angažovanjem i osobinama koje sa svih aspekata potvrđuju kvalitet, nagrada za Najbolju MST za 2016. godinu je našla svog pravog vlasnika. U ime kolektiva MST i Lekara  IORS-a, čestitamo svim nagrađenima, a posebne čestitke za VMS Danicu Pavlović. Neka ova nagrada bude podstrek za nove želje, nade, dokazivanja i poboljšanje standarda i kvaliteta pruženih usluga za sve zaposlene u zdavstvu, a naročito za nas zaposlene na IORS-u. Pogled u budućnost.

Glavni tehničar IORS-a

VMT Dragan Kodzo

About the Author

TinaView all posts by Tina

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*