Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

previous arrow
next arrow
Slider

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПАЦИЈЕНТЕ О МЕРАМА ПРОТИВ КОВИД-19 У ИОРС ОД 14.09.2023.

 

1. Обавезно ношење маске у згради Института

2. Пацијенте молимо да улазе у зграду у заказано време (15 минута пре заказаног прегледа или пријема)

3. Пратиоци пацијената да не улазе у зграду (изузев једног пратиоца за тешко покретне пацијенте)

4. За пријем на стационарно лечење у ИОРС неопходна је потврда о негативном ПЦР тесту на
САРС-ЦоВ-2  не старијем од 72 часа.  Изузетак су пацијенти који су прележали Ковид-19 при чему је од првог позитивног теста прошло најмање 7 дана (или 14 дана за имунокомпромитоване) а највише 3 месеца.

УПУТСТВО О НЕОПХОДНИМ КОВИД-19 ТЕСТОВИМА ЗА ПАЦИЈЕНТЕ ИОРС ОД 29.11.2022.

5. Пацијенти који имају заказани преглед или пријем а добију симптоме респираторне инфекције треба да позову телефоном одговарајуће одељење и договоре се о термину доласка.
Уколико дођу у Институт, треба да носе маску и да се одмах при уласку јаве дежурној медицинској сестри на Шалтеру информација.

6. На одељења Института (стационар, дневне болнице) улаз је дозвољен искључиво запосленима ИОРС и пацијентима који примају терапију на том одељењу.

7. Посете пацијентима нису дозвољене.

8. Онколошким пацијентима и њиховим члановима домаћинства и блиским контактима препоручујемо да се вакцинишу против грипа.

ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ ГРИПА КОД ОНКОЛОШКИХ ПАЦИЈЕНАТА 2023.

 

Институт за онкологију и радиологију Србије

 

Контакт информације

Од 07:00 до 13:00 часова доступни е-мејлови и телефонски бројеви за добијање додатних информација су:

Од 13:00 до 19:00 часова доступни е-мејлови и телефонски бројеви за добијање додатних информација су:

Мисија Института за онкологију и радиологију Србије

Институт за онкологију и радиологију Србије је високо специјализована здравствена  институција терцијарног нивоа здравствене заштите  посвећена квалитетном пружању услуга и задовољењу потребе за онколошком здравственом заштитом становништва у складу са захтевима савременог друштва.

Институт је и научна установа која интегрише базична, клиничка, епидемиолошка и транслациона истраживања у циљу континуираног унапређења квалитета рада и развоја онкологије.

Институт афирмише примену научних, технолошких и биомедицинских достигнућа и спровођење најсавременијих протокола превенције, дијагностике, лечења, психо-социјалне подршке, рехабилитације и палијативног збрињавања из области онкологије.

Институт спроводи медицинску едукацију као наставна база Универзитета у Београду кроз додипломску и постдипломску наставу и кроз континуирану едукацију.  Институт је и наставна база за Високу здравствену школу струковних студија у Београду.

Мисија Института је постизање највишег могућег стандарда у пружању услуга уз поштовање етичких принципа, хуман однос према човеку и залагање за што веће задовољство пацијената и запослених.

Визија Института за онкологију и радиологију Србије

Институт за онкологију и радиологију Србије тежи да, на основу угледа који су градиле генерације стручњака, као и на основу нових достигнућа медицине и технологије, задржи  и унапреди статус водеће националне установе у области онкологије.

Институт има за циљ континуирано унапређење квалитета рада које би омогућило пружање  врхунске здравствене услуге као и да својим радом допринесе смањењу броја оболелих и да живот пацијената учини што квалитетнијим.

Институт за онкологију и радиологију Србије ће као високоспецијализована здравствена институција и наставно-научна база развијати сарадњу са другим онколошким центрима и другим здрасвтвеним установама, образовним и научним институцијама у земљи и иностранству у циљу едукације кадрова, подизања стручности и заједничких научно-истраживачких пројеката. Стварање ефикасне, акредитоване  установе високог угледа уз развој научно – истраживачке и образовне делатности је главни правац деловања Института.

Мисија и визија Института за онкологију и радиологију Србије усвојене су од стране Управног одбора Института на седници 26.1.2024.

 

О нама

Институт је здравствена установа терцијарног нивоа која обавља високо специјализовану, специјалистичко-консултативну и стационарну здравствену делатност из области онкологије и радиологије. За потребе становништва града Београда Институт пружа услуге секундарног нивоа здравствене заштите у складу са законом. Институт обавља образовну и научноистраживачку делатност у складу са законом.

 

 

 

 

 

Како користити ОНКО?

Преузмите ову бесплатну апликацију преко продавнице Вашег телефона („Play Store“ тј. „Play“ продавница за андроид и „AppStore“ за ајфон). Информације о апликацији можете наћи и на www.onko.rs

Брошуру која Вас заинтересује можете сачувати на телефону, оценити или је поделити са пријатељима.

 

 

 

 

Нова телефонска линија за пружање психолошке подршке онколошким пацијентима у време глобалне епидемије изазване САРС-ЦоВ-2 вирусом

 

 

Саветовалиште за одвикавање од пушења

Информације и пријављивање:

Одсек епидемиологије и превенције телефон 011/2067 269

 

 

 

Решење

 

Најновије вести