Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Prva nagrada za usmenu prezentaciju

By admin on May 27, 2016 in Uncategorized @sr, Vesti
0
5

Od 18.05.-22.05.2016.godine,na Tari je održan 15.Simpozijum Udruženja medicinskih sestara,tehničara I babica Republike Srbije.

Od 160 učesnika,sa IORS-a je bilo prisutno 4 MST,I to:

  1. VMS Marinković Zorica,
  2. VMS Marinković Gorica,
  3. VMS Milošević Marijana i
  4. MS Jovanović-Trajković Aleksandra.

Naše MST su učestvovale na ovom Simpozijumu sa usmenim prezentacijama,koje su naišle na izuzetan prijem kod ušesnika Simpozijuma.

Kvalitetom su se izdvojile usmene prezentacije naših MST.Od ukupno 50 usmenih prezentacija i oko 50  poster prezentacija,usmena prezentacija MS Jovanović-Trajković Aleksandre-Uloga MS u pružanju podrške mladim majkama obolelim od malignih bolesti- je proglašena za najbolju,i na ovom Simpozijumu je dobila Prvu nagradu.Kao poklon dobila je Zahvalnicu i Monografiju Udruženja .I ovom prilikom je pokazan izuzetan kvalitet usmenih i poster prezentacija,a kvalitet naših radova je bio na visokom nivou.Ovom prilikom se zahvaljujemo Firmi –BMK koja je zadužena za poslove održavanja higijene na IORS-u, koja je sponzorisala naše MST za odlazak na Simpozijum UMSTBS na Tari.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim koleginicama na dostojnoj prezentaciji IORS-a,a posebno koleginici Jovanović-Trajković Aleksandri na osvojenom Prvom mestu za Usmenu prezentaciju.

Glavni tehničar IORS-a

VMT Dragan Kodžo

About the Author

adminView all posts by admin

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*