Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

U Moskvi potpisan Ugovor o saradnji sa Nacionalnim medicinskim istraživačkim centrom za radiologiju Ministarstva zdravlja Ruske Federacije

By Aleksandar on October 10, 2019 in Vesti
0

U Moskvi je od 23. do 26. septembra 2019. Godine održan Drugi međunarodni forum onkologije i radiologije. Institut za onkologiju i radiologiju Srbije na Forumu predstavljali su Prof. dr Marina Nikitović, pomoćnik direktora za naučnoistraživačku i obrazovnu delatnost, Dr Tatjana Stanojković, rukovodilac laboratorije za modifikatore biološkog odgovora, i Dr Jelena Bokun rukovodilac odseka za pedijatrijsku radioterapiju dnevne bolnice. U toku posete, potpisan je Ugovor o saradnji Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije i Nacionalnog medicinskog istraživačkog centra za radiologiju Ministarstva zdravlja Ruske Federacije (NMRRC).

U ime direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, Prof. Dr Danice Grujičić, ugovor je potpisala Prof. Dr Marina Nikitović, pomoćnik direktora za naučnoistraživačku i obrazovnu delatnost, a u ime NMRRC, direktor, akademik, Prof.Dr Andrej Dimitrijevič Kaprin. Ugovorom je predviđena saradnja u oblasti nauke i medicine.

About the Author

AleksandarView all posts by Aleksandar