Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Poseta FK Partizan i KK Crvena Zvezda Službi pedijatrijske onkologije

By Tina on February 14, 2017 in Vesti
0
0

Početak Nove godine doneo  je radost mališanima koji se leče na Službi za pedijatrijsku onkologiju. Povodom novogodišnjih i Božićnih praznika dobili su poklon paketiće i druženje sa našim poznatim sportistima.

Fudbaleri Partizana, Marko Janković, Nikola Milenković i Bojan Ostojić su 10.01.2017 godine posetili mališane i podelili paketić. Deca su od humanih igrača “parnog valjka”na poklon dobila dukserice i rančeve sa znakom Partizana, šolje i bojanke ali i crno-bele tempere, kao i ostale društvene igre.

Tradiciju posete Službi za pedijatrijsku onkologiju nastavili su i predstavnici KK Crvena zvezda mts. Iako je raspored veoma zgusnut i crveno-beli košarkaši se nalaze u sred priprema za put u Tel Aviv, potrudili su se da pronađu slobodno vreme i 17.01.2017 g. su sa zadovoljstvom posetili naše odeljenje. Ponovo su dragoceni osmesi izmamljeni na licima najmlađih, a prvotimci Zvezde Čarls Dženkins, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić i Petar Rakićević, družili su se sa decom – crtali, pisali, pričali, igrali razne igrice, a na samom kraju  i podelili im novogodišnje paketiće.

Hvala našim sportistima na svemu što rade na terenu, ali i van terena!

About the Author

TinaView all posts by Tina

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*