Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Održan Uskršnji koncert

By admin on April 17, 2018 in Vesti
0
0

U sredu 11. aprila od 18 časova u holu Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu održan je tradicionalni Uskršnji koncert. Već više godina, Uskršnje i Božićne koncerte namenjene pacijentima Instituta organizuju Sekcija za umetnost i kulturu Srpskog lekarskog društva  i Odelјenje za obrazovanje i rehabilitaciju (Savetovalište) Instituta. Unazad tri godine muzički program za pacijente Instituta izvode  deca muzičke škole “Vatroslav Lisinski“.

Učesnike je ispred Instituta za onkologuju i radiologiju Srbije pozdravila dr sc. def. Svetlana Berat koja je ukazala na značaj muzike i njen svojevrsni uticaj na celokupni psihički život obolele osobe. Direktor  škole “Vatroslav Lisinski“ prof. hormonike Zoran Gotovčević je u uvodnoj reči istakao da su deca dobitnici brojnih prestižnih nagrada na opštinskim, republičkim takmičenjima što je izdvojilo ovu muzičku školu kao najbolju u Srbiji. Mladi umetnici su se potrudili da svoj talenat prikažu našim pacijentima.

Na  kraju koncerta Svetlana Berat se zahvalila direktoru muzičke škole prof. Zoranu Gotovčeviću, profesorima i učenicima i u ime direktora Instituta za onkologoju i radiologiju prof. dr Radana Džodića uručila zahvalnicu.

16.04.2018.                                                                                     dr sc def. Svetlana Berat

About the Author

adminView all posts by admin

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*