Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

“Hvala! – Zajedno za prevenciju raka dojke”

By admin on April 10, 2014 in Vesti
0
0

U okviru Nacionalne kampanje „Srbija protiv raka“, Alfa banka je, u saradnji sa Ministarstvom zdravlјa Republike Srbije, kreirala jedinstvenu “MasterCard Hvala” kreditnu karticu. Karticu koja čini dobra dela.

Prilikom svake transakcije ovom kreditnom karticom, Alfa banka odvaja isklјučivo deo svojih sredstava i uplaćuje ih u fond Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke. Korisnici ove kreditne kartice bez uloženih dodatnih troškova i napora, postaju aktivni donatori u ovoj humanoj akciji.

Od prikuplјenih sredstava obezbeđeni su aparati neophodni za savremenu dijagnostiku raka dojke za zdravstvene ustanove u Kladovu, Kragujevcu, Valјevu, Nišu, Užicu, Vranju, Pirotu, kao i za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije.

Cilј Nacionalne kampanje Ministarstva zdravlјa Republike Srbije „Srbija protiv raka“ je smanjenje broja novobolelih i broja pacijenta preminulih od posledica malignih obolјenja, uz razvijanje svesti građana o značaju preventivnih pregleda. Više informacija o “MasterCard Hvala” kartici možete pronaći na sledećem linku.

About the Author

adminView all posts by admin

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*