Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Dodeljena nagrada “Zlatni znak”

By admin on July 16, 2021 in Vesti
0

U organizaciji Saveza udruženja zdravstvenih radnika Srbije u periodu od 30.06-04.07.2021.godine., na Zlatiboru, održan  je tradicionalno Nacionalni Simpozijum sa međunarodnim učešćem pod nazivom “Znanje kao putokaz”. Na svečanom otvaranju Kongresa, uz prigodnu svečanu akademiju i predavanja, dodeljena je i nagrada “Zlatni znak” za 2020. godinu, koja predstavlja najviše priznanje za izuzetan doprinos radu, razvoju i aktivnostima profesionalne asocijacije.

Odlukom komisije za nagrade i priznanja SUZRB, a na predlog Udruženja zdravstvenih radnika IORS-a, kao kandidati za dodelu ovog prestižnog priznanja, a na naše veliko zadovoljstvo dobitnica je koleginica viša medicinska sestra –tehničar  Jadranka Marković, sa Klinike za onkološku hirurugiju. U ime kolektiva medicinskih sestara-tehničara, zdravstvenih tehničara  i lekara Instituta, čestitamo nagrađenoj koleginici Jadranki Marković.

 

Zastupnik UZR-IORS                                                                        Glavna sestra Instituta

Petronijević Vesna                                                                            Gavrilović Mirjana, dipl. def. vms

About the Author

adminView all posts by admin