Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Odeljenje za obrazovanje i rehabilitaciju – savetovalište

By admin on December 6, 2016 in Savetovanje i podrška, Vesti
0
0

U Institutu za onkologiju i radiologiju, u Beogradu, izvedeni su građevinski radovi i adaptacija u prostoru Odeljenja za obrazovanje i rehabilitaciju tzv. savetovalištu (OOR) iz sredstava donacija. Radove na savetovalištu  je svojom donacijom  pomoglo  javno preduzeće “SRBIJAGAS”  iz Novog Sada. Radove je izvela građevinska firma GLOBAL KOD,  koja je i sama donirala deo građevinskog materijala. Idejnim rešenjem prostora savetovališta dobijene su tri ambulante moderno opremljene, tako da zadovolje  potrebe pacijenata za psihosocijalnom podrškom. Dekoracija, kancelarijski nameštaj, prozori i vrata, tehnika i druga pomagala obezbeđena su  sledećim donacijama:

  1. SUNCE MARINKOVIĆ D.O.O, KRAGUJEVAC (prozori, vrata, svetlarnici)
  2. AGACIJA D.O.O (kancelarijski nameštaj)
  3. KIKA NAMEŠTAJ D.O.O (slike, kompjuterska oprema – štampač,  klima uređaj, bežični telefon…)
  4. SPECTAR INŽINJERING D.O.O, UŽICE (postavljanje elektroinstalacije jake struje sa ugradnjom elektro materijala)
  5. ROMA COMPANY D.O.O (fototapet)

Navedenim kompanijama se prigodnom zahvalnicom u ime Instituta za onkologiju i radiologiju  zahvalio direktor prof. dr Radan Džodić.

Izražavamo zahvalnost direktoru Instituta prof. dr Radanu Džodiću, na kontinuiranoj podršci tokom realizacije radova, pravniku Brankici Vračar na pravnim sugestijama oko donacija, dipl. arhitekti Radoslavi Anđelković  na konstruktivnim savetima i podršci tokom izvođenja građevinskih radova, kao i Predragu Gušavcu i  zaposlenima tehničke službe IORSa.

Još jednom se zahvaljujemo  svim navedenim kompanijama  na donacijama i što su prepoznali  važnost  psihosocijalne podrške kod obolelih od malignih bolesti i njihovih bližnjih  i učinili da unapredimo kvalitet našeg rada i usluga.

Načelnik odeljenja za obrazovanje i rehabilitaciju

Dr sc def. Svetlana Berat

About the Author

adminView all posts by admin

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*