Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Dan lepote u Institutu

By admin on March 26, 2024 in Vesti
0

U Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, dana 20.03.2024. godine održana je XIV tradicionalna radionica pod nazivom „Dan lepote“, posvećena danu lepote, a u organizaciji Odeljenja za psihoonkologiju, psihosocijalnu podršku i rehabilitaciju i Rotarakt kluba iz Beograda. Ispred Rotarakt kluba radionicu je vodila dr Mina Vasović, a ispred Savetovališta defektolog  Svetlana Berat. Radionici je prisustvovalo oko 22 bolesnica sa različitim dijagnozama maligne bolesti koje su hospitalizovane u Institutu radi primene hemioterapije ili zračne terapije. Bolesnice su uz instrukcije kozmetičara pravile prirodne maske za negu lica i ruku,  a profesionalni šminkeri su davali savete u vezi sa tehnikama šminkanja. Sve učesnice radionice su poželele da se našminkaju. Učesnice radionice su se posle šminkanja fotografisale, dobile na poklon Eucerin kozmetiku, kao i cvet – narcis.

Bolesnice su bile oduševljene radionicom sa željom da se ista uskoro ponovi. Prenosimo Vam kroz fotografije delić atmosfere sa radionice.

26.03.2024.                                                                                     Dr sc def. Svetlana Berat

About the Author

adminView all posts by admin