Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Kurs – „Melanom: nova rešenja, nove dileme“

By admin on March 4, 2015 in Vesti
0
0

U organizaciji Intersekcijskog odbora za melanom Srpskog lekarskog društva, u petak, 03. aprila 2015. godine, u amfiteatru i drugim salama Vojnomedicinske akademije, s početkom u 9.00 časova održaće se kurs „Melanom: nova rešenja, nove dileme“. Kurs je predat za akreditaciju od strane Zdravstvenog saveta RS sa 12 bodova za predavače i 6 bodova za slušaoce. Osim plenarnih predavanja, biće organizovane i radionice za hirurge, dermatologe i histopatologe koji se bave dijagnostikom i lečenjem melanoma u vidu serije prikaza slučajeva koji obrađuju određene kliničke problemem.

Takođe, kao edukativni materijal na kursu će biti distribuirana monografija “Melanom kože: prevencija dijagnostika i lečenje” u izdanju Intersekcijskog odbora za melanom SLD i Akademije medicinskih nauka SLD.

 Očekuje se prisustvo oko 250 učesnika, lekara različtih specijalnosti: dermatologa, onkologa, hirurga (hirurga-plastičara, onkoloških hirurga i maksilofacijalnih hirurga) i patologa, zbog čega je neophodna elektronska prijava za kurs na web-stranici Intersekcijskog odbora za melanom i web stranici Srpskog lekarskog društva.

 Kotizacija za kurs iznosiće 2000 dinara.

Sve informacije o kursu i o radu našeg Odbora možete proveriti na internet stranici Srpskog lekarskog društva.

About the Author

adminView all posts by admin

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*