Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Božićni koncert

By Aleksandar on January 17, 2020 in Savetovanje i podrška, Vesti
0

U četvrtak 16. Januara, od 19 časova u holu Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu održan je tradicionalni Božićni koncert. Koncert je bio namenjen pacijentima Instituta, a u organizaciji Sekcije za umetnost i kulturu Srpskog lekarskog društva i Odelјenja za obrazovanje i rehabilitaciju (Savetovalište) Instituta. Mladi umetnici muzičke škole “Vatroslav Lisinski“ su izveli program klasične muzike i potrudili da svoj talenat prikažu našim pacijentima. Energija mladosti, talenat ovih umetnika izazvali su pozitivne emocije kod pacijenata koji su ih nagradili osmesima i aplauzom. Učesnike je ispred Instituta za onkologuju i radiologiju Srbije pozdravila dr sc. def. Svetlana Berat i Aneta Ćurčić, dipl.def..

Po završenom koncertu, Svetlana Berat je u ime IORSa uručila zahvalnicu direktoru muzičke škole prof. Zoranu Gotovčeviću i zahvalila se svim učesnicima.

Priređen je i koktel za pacijente koji je Institutu za tu priliku donirao Crveni krst Beograda, a zahvaljujući angažovanju prof. Živojina Simonovića.

 

dr sc def. Svetlana Berat

17.01.2020.

About the Author

AleksandarView all posts by Aleksandar