Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

AGENCIJA ZA AKREDITACIJU ZDRAVSTVENIH USTANOVA SRBIJE (AZUS) DODELILA SERTIFIKATE NOVIM SPOLJAŠNJIM OCENJIVAČIMA

By Tina on December 8, 2017 in Vesti
0
1

Dana 31. oktobra 2017. godine u Klubu poslanika u Beogradu AZUS je organizovao Konferenciju povodom svečane dodele sertifikata za 99 novih edukovanih spoljašnjih ocenjivača AZUS-a.
U oficijelnom delu Konferencije, prezentovani su svi detalji u vezi realizovane edukacije spoljašnjih ocenjivača, od raspisivanja Konkursa 3. marta 2017. godine do završetka praktičnog dela edukacije 24. septembra 2017. godine. Nakon toga prisutnima se obratila pomoćnica Ministra zdravlja dr Vesna Knjeginjić iz Sektora za javno zdravlje i programsku zdravstvenu zaštitu Ministarstva zdravlja. Učesnike Konferencije pozdravio je i direktor AZUS-a Vladimir Arsenović koji je u svom izlaganju naveo dosadašnje rezultate AZUS-a i napomenuo bitne aspekte akreditacije i ulogu spoljašnjih ocenjivača u realizaciji procesa akreditacije.

U svečanom delu Konferencije direktor AZUS-a dodelio je Sertifikate o stečenom zvanju spoljašnjeg ocenjivača AZUS-a novim spoljašnjim ocenjivačima.

Sertifikate su dobili spoljašnji ocenjivači AZUS-a iz Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije dr sci. med. Svetlana Ristić i specijalista strukovna medicinska sestra Vera Mandić zaposleni u Službi za organizaciju, planiranje, evaluaciju i medicinsku informatiku.

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*