Telefon: 381 (0) 11 2067-100
Fax: 381 (0) 11 2685-300
E-mail: kabinet@ncrc.ac.rs

Први преглед

 

Први преглед

Приликом доласка на први преглед пацијент мора да донесе сва потребна документа:

  • оверену здравствену књижицу,
  • упут лекара надлежног дома здравља (за пацијенте који нису из Београда упут мора бити оверен од стране надлежне комисије, са оценом) и
  • расположиву  медицинску  документацију  о претходном лечењу (друга хронична обољења, алергије и др.).

На први преглед може доћи и пацијент лечен у другој здравственој установи, са одговарајућим извештајем лекара специјалисте. Било би пожељно доћи у пратњи члана породице, односно Вама блиске особе.

Ови прегледи се обављају у приземљу и на првом спрат у Института.

Први преглед дојке

Први преглед дојке се заказује путем ИЗИС-а – Интегрисаног здравственог информационог система (www.mojdoktor.gov.rs) преко изабраног лекара или лекара специјалисте секундарне здравствене установе. Приликом заказивања потребно је имати оверену здравствену књижицу и упут. Преглед дојке се обавља на првом спрату.

Остали први прегледи

Остали први прегледи се заказују путем ИЗИС-а – Интегрисаног здравственог информационог система (www.mojdoktor.gov.rs) преко изабраног лекара или лекара специјалисте секундарне здравствене установе. Потребно је да се пацијент одмах по доласку јави на шалтер првог спрата, од 7 до 7,30 часова. У зависности од локализације, ови прегледи се обављају у приземљу и на првом спрату.